Pogledajte lukavi penal iz 2. HNL: Golman se nije ni pomaknuo

CROATIA iz Zmijavaca pokraj Imotskog je u 12. kolu 2. HNL ugostila vinkovačku Cibaliju.

Gosti su vodili sve do sudačke nadoknade golom Renea Šarića, ali se onda dogodio sporni incident. Dosuđen je penal za domaćina, a Cibalijin Tomislav Baltić zaradio je crveni karton.

Loptu je uzeo Tomislav Mrkonjić, postavio je na bijelu točku i zatim je dugo namještao štucne. Kada je sudac konačno dao znak za izvođenje penala, Mrkonjić je fintirao zalet pa je iz mjesta loptu plasirao u gol. To je iznenadilo sve, pa tako i vratara Karla Slukića, koji se nije stigao ni pomaknuti. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SJAJNI PENAL MRKONJIĆA.

Cibalia se nakon utakmice žalila na suđenje, a Croatia je odlučila reagirati na optužbe o sudačkoj pomoći objavom na Facebooku u kojoj je pobrojala sve pogreške na njezinu štetu. Prenosimo je u cijelosti:

“Slijedom reakcija na današnju utakmica s HNK Cibalia Vinkovci koje su najviše bile usmjerene na navodno sudačko podilaženje nama, odnosno Nogometnom klubu Croatia iz Zmijavaca, po prvi puta smo osjetili potrebu oglasiti se ovako službenim putem i očigledno neupućenoj publici i određenom dijelu nogometne javnosti ukazati na stvarno stanje i konkretno današnju utakmicu:

Prije svega kao što se dalo primijetiti u dosadašnjem dijelu 2. HNL, sezona 2020/21 je da NK Croatia Zmijavci prenosi svaku svoju domaću utakmicu što i nije čest slučaj u ostalim klubovima i samom tom činjenicom u startu uklanjamo svaku insinuaciju da od nekoga nešto skrivamo ili da on nekoga nešto očekujemo.

IZVOR: Index

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com