Mladoj liječnici iz Knina potrebna je naša pomoć! Otkriven joj je agresivni tumor na mozgu, razgovarali smo s Nensi koja čeka liječenje

Prijatelji je opisuju kao skromnu i povučenu curu koja je, i za vrijeme školovanja, pomagala drugima kao demonstrator.

Kada nešto stvarno želiš, ne može ti biti teško. Svijet u kojem je materijalno bogatstvo često na prvom mjestu, na kratko zaustavi neka neslućena nevolja, trenutak koji svakodnevicu vrati na početne postavke. U jednoj sekundi čovjek ostane bez sigurne luke u koju će se vratiti ako nešto pođe po zlu, ako se zalomi.

Nensi Ćaćić mislila je da sanja kada joj je, u prošli utorak, otkriven glioblastom, agresivni tumor na mozgu.
– Kad sam doznala bilo mi je veliko iznenađenje jer sam mlada i aktivna osoba, a i nikad ne misliš da bi se ovako nešto tebi moglo dogoditi – priča nam Nensi koju čeka liječenje, a najbliži tretman je u Istanbulu, u Turskoj.

– U srijedu bismo trebali poletjeti i krenuti s pripremnim testovima za operaciju i onda na operaciju čim sve bude spremno. Troškovi su naravno veliki, ali o tome su preuzeli brigu moji roditelji uz pomoć rodbine i prijatelja – govori 25-godišnjakinja iz Knina. Za liječenje joj je potrebno 20 tisuća eura. Tek je to dio cijelog niza troškova.

Želje za životom krasi Kninjanku koja je završila studij dentalne medicine u Splitu prije dva mjeseca. Prijatelji je opisuju kao skromnu i povučenu curu koja je, i za vrijeme školovanja, pomagala drugima kao demonstrator.

– Najveća podrška kao i uvijek je moja obitelj koja se maksimalno angažirala da mi pomogne u ovom teškom periodu, a u međuvremenu su mi se javili ljudi iz cijelog svijeta voljni pružiti podršku – zaključuje Nensi. Vrijeme je u ovom slučaju novac, a Nensi treba našu pomoć.

Ako želite donirati, to možete učiniti ovdje, a sredstva se mogu uplatiti i na račun.

Anđela Ćaćić
HR6524020063202972711
Erste banka 

Print Friendly, PDF & Email

Prikaži komentare

Još nema komentara

Komentiraj

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com