2
3975

Mobilni timovi civilne zaštite već prijavljuju nepravilnosti

Mobilni timovi Civilne zaštite Grada Imotskog  patroliraju gradom i u prvom redu vrše edukaciju građana ,ali isto tako prijavljuju nepravilnosti oko nepridržavanja uputa  epidemiloga i Nacionalnog stožera.

-Naši timovi tako su  uputili izvješće Županijskom stožeru o kršenju mjera  kod prijevoza đaka na autobusnom kolodvoru u dva autobusa,potom upozorili vlasnika jednog od naših ugostiteljskih objekata kako mu gosti nemaju potrebitu distancu.Mi ćemo i ubuduće vršiti svakodnevne kontrole u skladu sa preporukama Županijskog i Nacionalnog stožera,a sve u svrhu zaštite zdravlja naših sugrađana, rekao nam je  načelnik Stožera MIlan Zdilar.

Također od Odjela za analitiku i odnose s javnošću Policijske uprave Splitsko -dalmatinske dobili smo slijedeću  obavijest:

-Policijski službenici PGP Imotski su 7. studenog 2020.godine oko 23:15 sati u sklopu obavljanja redovitih zadaća utvrdili su da se u jednom ugostiteljskom objektu na području Imotskog, s obzirom na veličinu objekta nalazi veći broj osoba od dopuštenog, te da  osobe u objektu nisu u mogućnosti pridržavati se mjere fizičkog distanciranja. Vlasnik ugostiteljskog objekta je upozoren na potrebu pridržavanja mjera.

O svim utvrđenim činjenicama biti će upućeno izviješće Državnom inspektoratu i obavijestit ćemo lokalni Stožer civilne zaštite.

S poštovanjem

Odjel za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću

Print Friendly, PDF & Email

Prikaži komentare

Još nema komentara

Komentiraj

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com