U Zavicajnom muzeju Imotski otvorena je izlozba "Tripalova vizija Imotskog". Dogadjaj je odrzan uz postivanje svih epidemioloskih mjera. Izlozba ostaje otvorena kroz iduca tri mjeseca. FOTO: Mijo Zidar

Gotovo 1500 posjetitelja na online platformi Zavičajnog muzeja Imotski

Gotovo 1500 jedinstvenih posjetitelja ušlo je u Noći muzeja na digitalnu platformu Zavičajnog muzeja Imotski, na kojoj je bila predstavljena online verzija izložbe „Tripalova vizija Imotskog“.
 
Izložba i dalje ostaje dostupna u online formatu, a velik broj ulaza svjedoči o tome kako digitalizacija kulturne baštine predstavlja izazov, ali i priliku za predstavljanje sadržaja čitavom svijetu.
 
Podsjetimo, Zavičajni muzej Imotski još je za Noć muzeja 2019. godine pokrenuo proces digitalizacije, kada je u stalni postav uveo QR kodove putem kojih su posjetitelji na svoje pametne telefone mogli dobiti ključne informacije o pojedinom eksponatu.
 
Osim u online obliku, Zavičajni muzej je u sklopu ovogodišnje Noći muzeja otvorio svoja vrata za posjetitelje, koji su se prilikom posjeta pridržavali propisanih mjera i preporuka.
 
Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com