Obavijest o zamjeni ribičkih uvjerenja

ŠRD “Šaran” Proložac uputio je priopćenje za medije koje prenosimo u cijelosti:

“Sukladno Zakonu o slatkovodnom ribarstvu,  Ministarstvo poljoprivrede – Uprava ribarstva najavila je da će od 01.01.2021. godine  svaki ribič koji od tog datuma bude uzimao GODIŠNJU ribolovnu dozvolu u pojedinog ovlaštenika ribolovnog prava – ribolovne udruge, obvezno morati posjedovati novo Uvjerenje o položenom ribičkim ispitu.

 
Županijski ribolovni savezi ovlašteni su vršiti zamjene ribičkih uvjerenja te stoga i ŠRS SDŽ radi na zamjeni uvjerenja koje moraju imati svi članovi športsko ribolovnih udruga prilikom ishodovanja godišnjih dozvola za športski ribolov. 
 
Obzirom na navedeno, ŠRD “ŠARAN” Proložac dana 06.02.2021. godine (subota) u vremenu od 11,00 do 15,00 sati, u Prološcu Donjem, osnovna škola Ivan Leko, organizira zamjenu ribičkih uvjerenja.
 
Tko pristupi zamjeni uvjerenja obvezno treba ponijeti svoju osobnu iskaznicu, OIB broj (ukoliko se ne nalazi na osobnoj iskaznici), uvjerenje o položenom ribičkom ispitu (staro uvjerenje) i naknadu propisanu za zamjenu uvjerenja u iznosu od 100,00 kn. 
 
Posebno je propisano da s maloljetnom osobom koja je položila ribički ispit a još nema navršenih 16 godina života, na zamjenu obvezno treba doći i zakonski zastupnik (roditelj) ili skrbnik kako bi potpisao potrebnu suglasnost. 
 
Osobe koje su ribički ispit položili u 2020. godini nisu dužni platiti zamjenu uvjerenja (100 kuna), ali su obvezni doći i izvršiti zamjenu istog. 
 
Također, obavještavamo članove da su od danas, u Prološcu Donjem, prostorije PCP-a u Domu kulture, u vremenu od 9 do 12h i od 13 do 15:30h, dostupna uvjerenja za članove koji su svoje uvjerenje mijenjali u prvom terminu 09.01.2021. godine, a od sljedećeg tjedna uvjerenja će moći preuzeti članovi koji su uvjerenje mijenjali 16.01.2021. godine.
 
NAPOMENA :
 
Sve osobe obvezne su imati zaštitnu masku za lice, a zamjeni će pristupiti jedna po jedna osoba, obzirom na epidemiološku situaciju. “
Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com