Dvadeset godina “Loptice”

U ponedjeljak je obilježena dvadeseta obljetnica od početka rada i djelovanja dječjeg vrtića “Loptica” prvog privatnog vrtića u Imotskoj krajini i među prvim privatnim vrtićima u našoj županiji. Na skromnoj svečanosti bio je i gradonačelnik Ivan Budalić, koji je čestitao ravnateljici i vlasnici Mariji Kukulj na prigodnom rođendanu.

“Brzo je prohujalo ovih dvadeset godina. Bilo je u radu i padova i uspona, pa nerazumijevanje jedinica lokalne samouprave za moj rad, sve rekla bih do dolaska ove sadašnje garniture koja je prepoznala rad s djecom i pomogla nam. Moji najveći partneri i suradnici su roditelji naših mališana, zajedno radimo na njihovom odgoju i obrazovanju, a da je “Loptica” prepoznata i šire svjedoče i brojne nagrade i priznanja koje smo dobivali tijekom našega rada ,posebno najbolje bonitetne ocjene,” izjavila nam je ravnateljica Marija Kukulj.

“Čim sam stupio na ovu dužnost posjetio sam ovaj vrtić i bio sam ovdje nekoliko puta. Prepoznali smo njihov rad i poticat ćemo još većim mjerama u narednom razdoblju njihov rad, jer su djeca i najveće naše bogatstvo, a njihov odgoj i rad s njima u Loptici vidljiv je i prepoznatljiv svima,” izjavio je Ivan Budalić.

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com