Petar Petričević HDZ-ov kandidat u Lovreću

Općinski odbor HDZ-a Lovreć dao je potporu Petru Petričević kao kandidatu za budućeg načelnika Općine Lovreć. Na sjednici Općinskog odbora HDZ-a Općine Lovreć koja se održala u srijedu 03. ožujka, većinom glasova izabran je kandidat za budućeg općinskog načelnika za predstojeće lokalne izbore – Petar Petričević.

Petar Petričević rođen je 1992. godine u Splitu. Osnovnu školu završava u Lovreću, nakon čega upisuje Opću gimnaziju u Imotskom, a potom kao izvrstan student završava studij Poslovne ekonomije na Sveučilištu u Splitu. U sklopu studija jedan je semestar proveo na razmjeni studenata na Sveučilištu u Sieni. U 2020. uspješno obnaša dužnost načelnika Općine Lovreć na čije mjesto dolazi iz LAG-a ADRION gdje je bio Voditelj ureda. Petričević ima bogato iskustvo u pripremi i provedbi projekata financiranih iz fondova Europske unije. Trenutno obnaša dužnost zamjenika općinskog načelnika.

Članovi Općinskog odbora HDZ-a Općine Lovreć smatraju da Petar Petričević svojim znanjem i iskustvom može učiniti veliki iskorak za boljitak svakog mještanina Općine Lovreć.

 

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com