rpt

KUM Proložac: Kandidati za Savjet mladih Grada Imotskog

Udruga K.U.M. Proložac predstavila je svoje kandidate za Savjet mladih Grada Imotskog, Mislavu Jonjić i njezinu zamjenicu Anamariju Mustapić.

Mislava Jonjić magistra je prava, vježbenica u jednom odvjetničkom uredu u Imotskom. Dobitnica dekanove nagrade za najbolji znanstveni rad i nagrade grada Imotskog za izvrsnost studenata. Prije odlaska na studij, završila osnovnu glazbenu školu Fra Ivan Glibotić, aktivno sudjelovala u društvenim i kulturnim događajima u gradu te je bila i članicom Frame.

 Koordinatorica građanske inicijative „Spasimo Badnjavice“, završila Opću planinarsku školu. Trenutno posvećena polaganju pravosudnog ispita i usavršavanju ruskog jezika.

Anamarija Mustapić, studentica Socijalnog rada, usmjerena na karijerni razvoj u području psihoterapije i ljudskih potencijala. Vrijedna članica zajednice kroz volonterski rad brojnih udruga. Educira se te osnažuje vlastite potencijale na područjima zdravih stilova života, fitnessa i zdrave prehrane. Također, u svojim radom i angažmanom povezuje različite čimbenike usmjerene na emocionalnu, psihološku i duhovnu razinu. Bila je članica imotske Frame te je u Zagrebu nekoliko godina trenirala triatlon. Kao licencirana sportašica na natjecanjima postizala zavidne rezultate osvajajući prvenstva i medalje.

Hrvoje Grbavac-Garac i Josipa Rimac Vlajčić iz udruge K.U.M. Proložac, za kandidatkinje svoje udruge kažu kako su „djevojke iznimnih sposobnosti i ambicija, neopterećene stranačkom pripadnošću i izrazito motivirane za sudjelovanje u javnom životu Grada“.

„Nadamo se kako će kvalitete ovih djevojaka, kao i kvalitete naše udruge K.U.M Proložac koja ih je kandidirala, a koja je angažirana na području cijele Imotske krajine i grada imotskog, biti prepoznate od strane vijećnika gradskog vijeća te da ćemo zajedno učiniti pravu stvar za naš grad“, ističu u K.U.M.-u

Sjednica gradskog vijeća na kojoj će se donijeti odluka, na rasporedu je u ponedjeljak 15. ožujka 2021.

 

 

 
Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com