ŠRD “ŠARAN” PROLOŽAC: OBAVIJEST O PORIBLJAVANJU

ŠRD “ŠARAN” Proložac je poslao obavijest o poribljavanju. Tekst prenosimo u cijelosti:

“Poštovani članovi i ljubitelji ribolova,
ŠRD “ŠARAN” PROLOŽAC po odobrenju Ministarstva poljoprivrede, nakon višemjesečnih napora i ispunjavanja uvjeta za odobrenje, dana 19.03.2021. godine (petak) vršit će poribljavanje Zelenog jezera Ričice šaranom vretencom.
Riba je kupljena u ribogojilištu u Crnoj mlaki, višegodišnjem poslovnom partneru našeg društva, a dolazak kamiona s ribom očekuje se oko 16h.Poribljavanje će se izvršiti na brani jezera u Ričicama.
Pozivamo članove da budu prisutni prilikom poribljavanja, da pomognu pri istovaranju ribe kako bi istu što prije premjestili u buduće stanište.Pomoć je potrebna budući da se radi o najvećoj količini do sada poribljene ribe u Zeleno jezero Ričice.
Molimo za odgovorno ponašanje obzirom na pandemiju Covid-19, da se nose maske i pazi na fizičku distancu.
VAŽNA NAPOMENA:
Na zadnjoj sjednici Upravnog odbora ŠRD “ŠARAN” PROLOŽAC, donesena je odluka da se od trenutka poribljavanja STROGO ZABRANJUJE ribolov na šarana u trajanju od 15 dana, a obzirom da 1.4.2021. godine nastupa lovostaj na navedenu vrstu ribe, zabrana ribolova na šarana u  Zelenom jezeru Ričice biti će od 20.03.2021.-01.06.2021. godine.
Molimo i apeliramo na sve članove i ribolovce da se drže lovostaja i poštuju Zakon, društvo će u tom periodu vršiti pojačani nadzor i nebi htjeli da dolazi do mogućih prijava, kažnjavanja i sličnih događanja…
Bistro!” prenosi nam ŠRD “Šaran” Proložac.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com