LJUBIČIĆ TECHNOLOGY: KRENULA PROIZVODNJA ELEKTRIČNIH BICIKLA

Veliki je ovo dan za Imotski, Runoviće i cijelu Imotsku krajinu. Iz pogona u Imotskom i Runovićima krenula je proizvodnja prvih električnih bicikla projekt mladog 24-godišnjeg inovatora Maria Ljubičića i njegove ekipe.
Istaknuto je ovo na promociji novih finalnih modela električnih bicikla Ljubičić technology u Domu kulture u Runoviću, gdje je mladi genijalac Mario predstavio finalnu seriju električnih bicikla.

“S današnjim danom  završila je razvojna faza našega bicikla i započinje proizvodna faza ovih modela koje smo danas predstavili javnosti. Ovaj projekt započet je od studenog prošle godine, a to znači razvojna faza, no cijelu prošlu godinu slagali smo kockice u mozaiku našega proizvoda. Ono što ističemo kao njegovu prednost jeste činjenica da smo snizili njegovu cijenu puno od one početne što će se svidjeti kupcima. Bicikl je puno jači od prethodne varijante, imamo svoju vlastitu bateriju, svu svoju elektroniku, svoj okvir, imamo svoju mobilnu aplikaciju, imamo svoju web stranicu i ono najvažnije sve to radimo u našem proizvodnom pogonu u Imotskom. Imamo svoju mladu i pametnu ekipu, a u Tehnološkom parku u susjednom Posušju obrađujemo i proizvodimo okvire za bicikle. U Imotskom je naš razvojni centar gdje razvijamo elektroniku i softver, a ovdje u Runovićima sve to sklapamo, zavarujemo okvire i tu nastaje konačni proizvod,” izjavio je Mario na prezentaciji svoga proizvoda.

Novi električni bicikli već imaju narudžbe iz Švicarske, Austrije, a smiješi im se i narudžbe iz Amerike. Kapa dolje za Maria Ljubičića i njegovu ekipu.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com