SONY DSC

Donirani organi preminulog Branka Mijatovića

Organi Branka Mijatovića (31) koji je u četvrtak navečer preminuo u splitskoj bolnici nakon što je propucan nedaleko kliškog tunela, danas su uspješno transplantirani u dvije zagrebačke bolnice.

U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju, Brankova majka Elena rekla je kako je odlučila donirati organe svoga sina jer želi ‘da živi u drugoj dici’.

Tim hrvatskih kirurga uz pomoć kolega iz Austrije danas je uspio transplantirati Brankova pluća, koja je dobio 50-godišnji muškarac. U susjednoj dvorani KBC-a Zagreb drugi je pacijent dobio Brankovo srce, dok su u Kliničkoj bolnici Merkur presađena i njegova jetra.

Podsjetimo, Branko Mijatović zvani Naranča (31) propucan je nedaleko kliškog tunela i izbačen iz automobila da leži na cesti, Stravično krvoproliće koje se dogodilo u ponedjeljak iza 23 sata ubrzo je dobio i nastavak jer je policija, nedugo zatim, za djelo osumnjičila Sandra Firića (30) kojeg je zaustavila u Cisti s djevojkom. Sumnja se kako je želio prijeći granicu. 

Koji su točni motivi ranjavanja, još nije otkriveno, ali sumnja se da su međusobni neriješeni poslovi vezani za drogu i dugove. 

IZVOR: 24 SATA

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com