Spot Gradske glazbe službena čestitka za Dan Europe

“Draga gospodo, lani ste stvorili video povodom Dana Europe ,a zbog pandemije nismo mogli organizirati koncert koji je prvotno planiran. Pitamo Vas možemo li ponovno koristiti dio vašeg videozapisa u ovogodišnjem video projektu za Dan Europe. Opet, budući da nismo u mogućnosti organizirati fizički događaj, pripremamo video poruku i sa zadovoljstvom bismo iskoristili dio vašega prekrasnog videozapisa.” Stoji ovo u mailu upućenom iz Ureda Vijeća Europe u Ženevi od Laure Fabienne  Vincent  Humanitarian, Press & Policy Coordination.

Riječ je o spotu koji je prošle godine u povodu Dana Europe snimila naša Gradska glazba po  poznatim imotskim prirodnim destinacijama, a koji je izazvao živo zanimanje u Uredu Vijeća Europe te bio promoviran u službenu čestitku svim članicama Europske unije. Ovaj spot tako će biti i ove godine službena čestitka za Dan Europe

“Svakako da nas je razveselila ova vijest iz Ženeve i mail koji smo dobili. Dakako da smo uputili i odgovor uz puno odobrenje da se naš spot može koristiti kao službena čestitka. Dapače, ponosni smo na to,” riječi su kapelnika  naše glazbe prof. Ivana Glibote Crnoga koji nam je također rekao da još uvijek stoji otvoren poziv našim glazbarima za održavanje velikog koncerta u Ženevi čim za to stvore uvjeti.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com