Crvena jabuka s Bosancem na odmoru započela visinske pripreme za CMC festival u Vodicama

Crvena jabuka ove godine na CMC festival u Vodice dolazi s čak dvije pjesme i suradnje, s Mejašima na pjesmi “Sanjam te” i s Bosancem na odmoru na pjesmi “Ljeto”, dok će frontmen Žera još nastupiti i u duetu s Valentinom “Tamo na vjetru sa Dunava”. Tako da će CMC festival obilježiti boje Crvene jabuke.

Vesela pjesma “Ljeto” autora Mirka Šenkovskog Geronima i Dragane Kajtazović Šenkovski nastavit će niz ljetnih hitova Crvene jabuke poput “Nitko nije lud da spava”, a za režiju novog duhovitog videospota zaslužan je Zdravko Valentin. U spotu se osim članova Crvene jabuke pojavljuju i glumci Rijad Gvozden i Lea Uvodić, a Žeru je za mikrofonom zamijenio Antimon, pravog imena Ahmed Al Rahim.
“Mi smo malena zemlja za velika djela, ko nas nađe na karti nek dođe na party”, refren je koji ćemo sigurno pjevati, ali na partyje i opuštena druženja još ćemo pričekati neko vrijeme. Iako je bio uspješan, Žera je izrazio želju da čim prije stane na pozornicu pred publikom uživo. Nadamo se kako će mu se želja ostvariti u Vodicama, a do tada slušajte “Ljeto” s jednog od naprodavanijih domaćih albuma “Tvrđava”.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=SELvCMT0XnU

Najluđa i najzabavnija ekipa vraća se u Vodice – Koktelsi na festival dolaze kao farmeri

Koktelsi su bend s područja Kvarnera prepoznatljivi po energičnim nastupima, kostimiranju i autentičnom izričaju na čakavskom dijalektu. U to smo se mogli više puta uvjeriti na CMC festivalu u Vodicama. Ove godine dolaze kao farmeri, a predstavit će se s agro pjesmom “Kopan kumpire, beren jabuke”
“Ova K______ nas je izbila iz cipelica gore nego i jedna ženska do sad, u početku je krenulo kao prisilni godišnji, al’ smo ubrzo morali otkrivat’ sve one talente za koje nismo znali ni da postoje u nama, razglas i instrumente zamijenili smo motikom i traktorom i s pozornica sletili na njive. Moral je još uvijek tu, nada umire zadnja, honorari nisu kao na pozornici, al’ smo na čistom zraku i hranimo se ekološki”, kažu Koktelsi koji ovu pjesmu posvećuju svim svojim kolegicama i kolegama glazbenicima te općenito ljudima iz svijeta show businessa koji prolaze ovaj cirkus na sličan način. “Neka ovo bude svojevrsna himna svim glazbenim karijerama na čekanju”kažu i dodaju “zato na noge junačke, ruka na srce i zvučnike na najjače”


Glavnu žensku ulogu te prateću ulogu profesorice matematike u online nastavi odglumila je Martina Križanac, kamerom je sve snimao Zoran Burazerović, a dronom je letio Milan Joca
“Životinje su nam se priključile na farmi kod Franeta u Juršići i odlično su to odglumil,e mi još imamo neke traume, a sva poljoprivreda se događala u selu Bičići na Barbanštini zahvaljujući Nikoli Pavlakoviću koji nam je sve omogućio i u spotu utjelovio ministra B_______”rekli su Koktelsi koji jedva čekaju da se ponovno razmašu na velikoj pozornici u Vodicama.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=zJkZqZlOVUQ

Popularni Sarajlija Neno Murić po prvi put na CMC festivalu u Vodicama s pjesmom “Biću tvoja sjena”

Još jedan predstavnik Bosne i Hercegovine na CMC festivalu u Vodicama, sarajevski pop glazbenik Neno Murić, mogao bi zainteresirati hrvatsku publiku i medije. Naime, ovo je njegov prvi nastup u Vodicama, a dolazi s pjesmom “Biću tvoja sjena” za koju je inspiraciju dobio u izolaciji od svoje nove ljubavi. 
“Kao i na prethodnoj pjesmi ‘Bambina’, surađivao sam s Edvinom Hadžićem, koji potpisuje glazbu i aranžman. Pjesma je u pop maniri, više balada. Spot će ispričati priču zaljubljenog čovjeka, koji kroz razigrane pokrete i svjetlosne efekte prati raspoloženje glavnog protagonista”kaže Neno Murić

Režiju i scenarij potpisuje Tarik Bičo, mladi student Akademije scenskih umjetnosti Sarajevo, a pored sarajevskog kantautora u njemu se pojavljuju balerina Iman Fagin i baletan Til Čmančanin.
“CMC Festival pratim već nekoliko godina i ono što svaki put primijetim i što je vrijedno divljenja  je činjenica da se radio o jednom jako dobrom i jako dobro organiziranom festivalu na kojem nastupaju sva najzvučnija imena iz Hrvatske i regije. Siguran sam da je svakome velika čast da se pojavi na ovoj sceni. Radujem se što ću imati priliku posjetiti Vodice, posebno me zanima gastronomska ponuda, čuo sam da je hrana fantastična. Ono što me jako zanima su i kulturno povijesni spomenici koje želim posjetiti kad se nađem u tom prekrasnom kraju”, ističe Neno.

LINK: https://www.youtube.com/watch?v=KK8TsYkwxhA

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com