Dobar početak turističke sezone u Imotskoj krajini

S obzirom na dosadašnju epidemiološku situaciju s korona virusom bilo je malo optimista koji su vjerovali da će sezona polučiti dobre rezultate u Imotskoj krajini.


Na sreću, optimisti su ipak došli na svoje i već u proljetnom dijelu godine bilježe se jako dobre prognoze za ljetni period.
Svakodnevno se bilježi sve veći broj upita, rezervacija za prekrasne ville i kuće za odmor na području Imotske krajine. Čak su neke kuće za odmor popunjene cijeli period ljetne sezone te je izgledno da će u samom vrhuncu sezone doći do manjka ponude obiteljskog smještaja.“Gosti su većinom iz stranih zemalja, prvenstveno Europe, i Njemačkog tržišta koji su napravili pravi „Boom“ nakon stavljanja Hrvatske na zelenu listu.
U narednom periodu očekujemo od nama dragih gostiju iz Ujedinjenog kraljevstva, prvenstveno Engleske značajni porast dolazaka i potražnju za smještajem nakon vjerojatnoga skidanja Hrvatske s crvene liste iza 21.lipnja.
Zanimljivost je ta što ove godine bilježimo porast domaćih gostiju, iz kontinentalnog dijela Hrvatske, Istre i sl.
Gosti nam svakodnevno šalju upite i interesiraju se za Aktivni turizam, prvenstveno im se sviđa ciklo turizam u kojima im mi kao agencija nudimo najam E-Bicikla, i običnih bicikla. Nadalje, jako su im zanimljive QUAD Avanture koje također imamo u ponudi, na kojima obilaze sve prirodne ljepote, te kulturno povijesnu baštinu, ” izjavio je Nediljko Dropuljić iz agencije Pro Paradise za turizam i nekretnine.


Očekuje se izvrsna sezona ove godine te povećanje broja dolazaka i noćenja u odnosu na prošlu sezonu!

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com