Brošura “Imotska pijaca” s ponudama imotskih OPG-ovaca izdaje se na hrvatskom i engleskom jeziku

Dobre vijesti za domaće, ali i goste – „Imotska pijaca“ postaje brošura na hrvatskom i engleskom jeziku

Nakon nekoliko mjeseci pripreme i suradnje udruge K.U.M. Proložac i Turističke zajednice Imota, svjetlo dana ugledat će brošura „Imotska pijaca“.

Popularna Facebook stranica koju su u travnju prošle godine u vrijeme intenzivnog lockdowna pokrenuli Josipa Rimac Vlajčić i Hrvoje Garac, u nešto više od godinu dana postala je središnje mjesto okupljanja imotskih proizvođača, poljoprivrednika i obrtnika, onih koji nude, ali  i on ih koji traže proizvod ili uslugu. Desetak tisuća članova koji se okupljaju u Facebook grupi „Imotska pijaca“ administratorima i začetnicima ideje, bili su dovoljan motiv da krenu dalje s još naprednijom vizijom poboljšanja imotskog tržišta.

U suradnji s TZ Imota dogovorili su izdavanje brošure koja će na jednom mjestu okupiti imotske OPG-ovce i prezentirati njihovu ponudu te ju prevesti i na engleski jezik. Tu nastupa i bitna uloga TZ Imota koji će brošuru podijeliti imotskim iznajmljivačima kako bi je oni mogli ponuditi svojim gostima.

„Ovo je velika stvar za Imotsku krajinu i naše ljude, ali i za imotski turizam, jedna zaokružena priča koja ide na dobrobit apsolutno svima; proizvođačima, kupcima, iznajmljivačima, domaćima i stranima. Imotska pijaca je u samo godinu dana postala brand, a mi smo sretni što smo na korist svih napravili ovako veliku stvar, „ kaže Josipa Rimac Vlajčić, administratorica „Pijace.

Hrvatsko-engleska brošura bit će tiskana u ogromnih 2000 primjeraka, a kako bi cijela priča dobila još više na značaju i medijskoj promociji imotskih OPG-ova, uskoro se, u srijedu 11. kolovoza 2021. organizira i manifestacija predstavljanja proizvođača i brošure, a gdje drugo već na samoj, stvarnoj Imotskoj pijaci.

Hrvoje Garac, predsjednik udruge K.U.M. Proložac nam je rekao kako će izgledati kada se spoje virtualna i stvarna Imotska pijaca: „Četiri dana prije Velike Gospe u suradnji s gospodinom Lukom Kolovratom, direktorom TZ Imota, 11. kolovoza u srijedu u jutarnjim satima, organizirat ćemo svojesvrsni sajam imotskih proizvođača koji će se na licu mjesta predstaviti Imoćanima koji će te proizvode moći i kupiti. Bit će i zabavni program, prave domaće spize, a besplatno ćemo dijeliti i brošuru „Imotska pijaca“.

Osim tiskane brošure i Facebook grupe, dostupna je i web stranica također na hrvatskom i engleskom jeziku.

http://imotskapijaca.com/

http://imotskapijaca.com/en/

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com