Uvedeno stalno cijepljenje tijekom tjedna u Imotskom s više vrsta cjepiva zbog velikog odaziva u subotu

Već drugi put u kratkom vremenskom razmaku djelatnici Nastavnog zavoda za javno zdravstvo naše županije predvođeni ravnateljicom dr. Željkom Karin organizirano cijepe  građane Imotskog i Imotske krajine u njihovom gradu.

“I prvi put u prvoj masovnoj akciji  odaziv  je bio jako dobar, a ovaj u subotu u auli Gradskog kina sve nas je ugodno iznenadio. Cijepilo se nešto više od 150 Imoćana svih populacija i mislim da je to dobar znak za ovo cijelo područje koje  je već danima free zona u našoj županiji. Sama činjenica da se u subotu red građana  za cijepljenje protezao  desetke metara izvan prostora gdje smo vršili cijepljenje govori o odgovornosti Imoćana. Upravo zbog iznimnog odaziva Imoćana uveli smo i termine za stalno cijepljenje tijekom tjedna. Tako će se od ponedjeljka do petka od 9:30 do 12:30 bez najave u prostorima naše Jedinice Nastavnog zavoda u Imotskom vršiti cijepljenje uz izbor cjepiva,” riječi su dr. Željke Karin.

“I ja sam se cijepila ne samo stoga što se želim zaštititi, već i iz razloga da svojim primjerom potaknem svoje sugrađane na odgovornost prema sebi i svom okružju. Ova organizirana akcija u subotu pokazala je svu njenu opravdanost, ali i visoku svijest mojih sugrađana,” riječi su dogradonačelnice Imotskog Ane Marije Radeljić.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com