Doris Dragović – koncert koji se ne propušta


Glazbena diva Doris Dragović prije nekoliko dana publici na splitskim Prokurativama, upriličila je nezaboravan koncert prepun emocija. Obožavatelji su s Doris preko dva sata pjevali u glas i više ju puta vraćali na bis. Međusobna ljubav koja se osjetila cijelu večer ne čudi jer Doris je jedna od rijetkih domaćih zvijezda, koja se i nakon više od nekoliko desetljeća postojanja na sceni može pohvaliti stalnim interesom publike. I ovaj je put bilo traženo mjesto više, naprosto je to bio događaj koji se u Splitu te večeri nije propuštao.
Nakon koncerta na splitskim  Prokurativama, Doris sprema glazbeni spektakl u Hercegovini 12. kolovoza 2021. s početkom u 21 sat.  
Ukoliko već niste, vrijeme je da osigurate svoju ulaznicu za ovu glazbenu poslasticu, u Amfiteatru Herceg Etno sela pored Međugorja.Naime, kako su nam rekli iz sustava Kupikartu.ba upravo online prodaja ulaznica za navedeni koncert potpuno iznenađuje, s obzirom da nas od koncerta dijeli još nešto više od mjesec dana.

Priupitali smo organizatore koncerta čudi li ih ovakav interes: “Zapravo ovakav interes ni ne čudi s obzirom na popularnost, pjesme i samu pojavu Doris Dragović. Doris je naša istinska glazbena diva, čije pjesme znaju i vole sve generacije. A ovo je njezin prvi koncert u Hercegovini, točnije u Herceg Etno selu. Na zadnjem je koncert u Mostaru, održanom prije par godina, HDHS Kosaču punila nekoliko večeri za redom. No, četrdesetak dana prije koncerta u slobodnoj prodaji je ostalo svega dvjestotinjak ulaznica i to nas neizmjerno veseli” – rekla su nam organizatori koncerta.
Ukoliko želite otići na koncert i pjevati u glas poznate evergreen-e Doris Dragović, požurite po svoju ulaznicu.
Ulaznice potražite na linku:https://www.kupikartu.ba/karte/event/5162/doris-dragovina info pultu Mepas Malla te recepciji Herceg Etno sela.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com