Radovi u sklopu aglomeracije vrijedne 260 milijuna kuna počinju početkom listopada

Danas je u Imotskom održan sastanak  predstavnika Hrvatskih voda  sa glavnim  inženjerom tvrtke koja  će vršiti nadzor budućih radova u projektu aglomeracije, potom sa voditeljem projekta te predstavnicima grada Imotskog i općine Proložac gdje se aglomeracija provodi, kao i sa dijelom izvođača budućih radova. Sastanak je vodila Fani Bojanić vd. voditeljica odjela za EU fondove Hrvatskih voda.

“Danas smo se dogovorili da će se nadoknaditi radovi koji su već trebali početi s početkom kolovoza. Bili su nam i predstavnici Županijskih cesta jer se dio radova poklapa sa županijskim prometnicama. Mogu istaknuti da će sigurno s 1. listopada započeti radovi što se tiče same mreže u sklopu aglomeracije,” riječi su Fani Bojanić.

“Ovaj projekt je jedan od najznačajnijih u Imotskom kada je u pitanju uređenje infrastrukture. To je dugoročno rješenje vodovodne mreže, gubitaka na njoj, sustava odvodnje otpadnih voda i izgradnja sustava za pročišćavanje otpadnih voda. Istina, biti će radova i kopanja no danas smo se dogovorili s predstavnicima Županijskih cesta da se neće stvarati neki veći zastoji u samom prometu,” riječi su gradonačelnika Ivana Budalića.

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com