Kako je DRACO pretvorio ljubav u uspjeh?

„Kako bismo bili izvrsni, usmjereni smo na budućnost i razvoj novih rješenja.“

Tvrtka DRACO postoji na tržištu već gotovo 25 godina i puno je truda uložila u izgradnju i učvršćivanje svog branda, identiteta i statusa u sektoru građevinarstva, a poglavito kada je riječ o hidroizolaciji i sanaciji. Cijelo vrijeme njihov je naglasak na novim i inovativnim tehnologijama i njihovoj primjeni u graditeljstvu. Svoj status na tržištu stekli su upravo zbog odgovornog i profesionalnog rada i zbog uloge distributera kao tehničke podrške arhitektima, izvođačima i investitorima.

Glavni pokretač tvrtke DRACO je ljubav prema građevinarstvu i traženju rješenja za hidroizolacije i sanacije objekata. Uvijek se nastoji djelovati inovativno, kreativno i pošteno, a izvrsnost je ono čemu se teži. Kako bi se dosegla ta razina važno je imati znanja i iskustvo, ali i predanost stalnom razvoju i napredovanju. Baš iz tog razloga je ekipa tvrtke neprestano usmjerena na budućnost i razvoj novih rješenja.

Nakon dva desetljeća stečenog iskustva na gradilištima, došlo je vrijeme da se tradicionalni sustavi odlože sa strane i počnu razvijati neki novi koji mogu odgovoriti na građevinske izazove modernog doba. Svjesni ove činjenice, DRACO timovi posvetili su svoju pažnju pronalaženju odgovarajućih proizvoda i proizvodnji inovativnih rješenja po mjeri za izazove hidroizolacije. Poseban odjel za istraživanje i razvoj zadužen je za formuliranje tehnološki inovativnih proizvoda za hidroizolaciju i kreiranje i dizajniranje tehničkih sustava koji donose izvanrednu vrijednost našim klijentima.

Još jedna bitna stavka ističe DRACO u masi, a to je individualan pristup. Prisjetite li se svojih „izleta“ u građevinarstvo, zasigurno se možete složiti da pomoć profesionalca koji bi se posvetio vašem slučaju je mnogo učinkovitija opcija od nekog općenitog savjeta koji nužno ne mora biti primjenjiv na vašu situaciju.

Kako bi za svakoga imali personalizirano, a opet učinkovito rješenje, DRACO-vu ekipu čine 3 tima. Tim inženjera čija je misija izrada kompletnog projektnog rješenja u skladu s urbanističkim, funkcionalnim, tehničkim, građevno-fizikalnim, ekonomskim, energetskim i ekološkim zahtjevima. Drugi tim je Lab tim koji su posvećeni kontroli kvalitete i razvoju te predano rade na svakom DRACO proizvodu, budućem i postojećem. Posljednji je Prodajni tim, a njegova zadaća je komunikacija s klijentom. Naglasak ovog tima je na spajanju osjećaja i podataka u učinkovita marketinška i prodajna rješenja. Sve ono što inženjeri građevine i kemije stvaraju, prodajni predstavnici komuniciraju svojim klijentima.

I za kraj, DRACO uvijek voli istaknuti svoju odgovornost kao jednu od svojih temeljnih predstavnica pa i sam predsjednik uprave, Igor Drašković kaže: „Odgovornost je jedna od naših temeljnih vrijednosti, a klijenti to cijene, jer ne bježimo od problema. Svojim stručnim pristupom i tehničkom podrškom izgradili smo povjerenje projektanata, građevinara i izvođača te često čujemo “Ako želiš riješiti problem, zovi DRACO.“. Motivacija nam je razvijati proizvodnu firmu koja će biti centar izvrsnosti, mjesto inovacija i biti pozitivan primjer poslovnoj i društvenoj zajednici.”

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com