Najava šahovske simultanke u Runovićima s velemajstorom Alojzijem Jankovićem i detalji o prijavi

U nedjelju, u Runovićima , 23.01.2022 održati će se šahovska simultanka s Velemajstorom Alojzijem Jankovićem.
Da napomenemo, Općina Runovići je 2021.godine bila pobjednik Lige Imotske krajine. Prilikom preuzimanja pobjedničkog pehara načelnik Općine Runovići gospodin Mario Repušić ponudio je domaćinstvo jednoj od šahovskih organizacija u svojoj općini. Većina sudionika na završnici Lige Imotske krajine u Općini Podbablje poželjelo je šahovsku simultanku s jednim od Hrvatskih Velemajstora. Gospodin Repušić je prihvatio želje sudionika i prihvatio organizaciju.
Š.K. Petar Žaja i njegova uprava dogovorili su simultanku s tajnikom Hrvatskog šahovskog saveza gospodinom Alojzijem Jankovićem.
Alojzije Janković, rođen je 2.travnja 1983. Velemajstor je od 2006.godine, pisac šahovskih knjiga, šahovski komentator na HRT-u. Nosilac je FIDE titule trenera i organizatora. Predsjednik je Zone FIDE te član Upravnog odbora Mediteranskog šahovskog saveza. Mnogo puta član reprezentacije. Autor i suautor mnoštva šahovskih knjiga i časopisa. Osvajač je i brojnih turnira u Hrvatskoj i Svijetu.
Šahovska simultanka će se održati u prostorijama Doma kulture Runović u 15 sati.
Za sve sudionike koji žele igrati ili promatrati obavezna je COVID potvrda ili test ne stariji od 48 sati, inače neće moći sudjelovati.
Ilija Knezović uputio je zahvalu načelniku Mariju Repušiću na sudjelovanju u još jednoj organizaciji u nizu promocija šaha na području Imotske krajine.


Prijave na simultanku možete izvršiti na broj 095 900 1811 (Ilija Knezović).

Print Friendly, PDF & Email

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ad
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com