Trodnevni Dubrovnik Royal Gourmet, međunarodni gastro festival i natjecanje kuhara, konobara, barmena, barista i restorana u organizaciji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija, završen je u petak dodjelom pehara i odličja pobjednicima manifestacije.
Dva zlata i jedno srebro osvojio je naš Ante Jonjić kao predstavnik Restorana Bura Dubrovnik gdje se natjecao u 3 kategorije i ostvario slijedeće rezultate.
Za Morsko jelo pravio je tortu od liganja s crnim velute umakom i tartom od kozica limete metvice i škampa.
Za Vege jelo – rolada od tofua punjenog s plavim sirom, krema od avokada, đumbira i meda .
Kategorija Desert – gnude od kravlje skute sa karameliziranim vrhnjem majčinom dušicom, zvjezdanim anisom i perlama od meda s kaduljom.
Kategorija Riba i Vege jelo – zlatna medalja.
Kategorija Desert – srebro.
Bravo Antiša, čestitam, ma znao sam uvijek kad je Ante, nema greške!!! Na ponos svom imotskom kraju.